No pienses en el pasado, ni prepares tu futuro, vive el presente tal y como es.

lunes, 30 de enero de 2012

8 mesos; JBL.

I que vols que digui? Que ho ets tot per mi? Que vols que reconegui que faig cualsevol cosa per veure't, encara que sigui un cop al dia? 
Val, ho reconec. A pendre per cul l'orgull d'una vegada ya! Amb qualsevol escusa, faig qualsevol cosa per veure't, encara que sigui de lluny o de pasada. I si, ho ets tot. Algun problema? Jo no tinc la culpa. Tu sabras el que tens o deixes de tenir, perquè tens algo, alguna cosa que fa que m'encantis, i cada dia una mica més. Que tens? Que tens que em fa no oblidar-me de tu mai, ni un segon? No paro de buscar aquest "algo", i l'únic que faig és trobar-te més perfeccions. 
Perquè el qui digui que ningú és perfecte, no s'ha enamorat mai. Cuan t'enamores, ho veus tot perfecte, e inclús la mateixa perfecció pot tenir noms i cognoms, i saps que? La meva perfecció, té dos anys menys que jo, desgraciadament, i té noms i cognoms. 
Creu-me, faria la mínima cosa per que això canvies, però de moment és impossible. 
A vegades els somnis no es compleixen, per molt que els persegueixis. Però tot canvia, cap a bo, o cap a dolent, pero canvia, no? Igual que tu vas canviar de ser res, a ser tot. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario